Ki lettem én?

Először is, egy folyamatosan a tudását csiszoló háromszakos tanár, háromgyermekes anya, évtizedek alatt összegyűjtött hasznos tapasztalattal. A tanulmányaim egy része (testnevelés mesterszak) alapul szolgálnak azokhoz a tevékenységekhez, amelyeket szívvel-lélekkel folytatok immár iskolai kereteken kívül, 13 éve az Életforrás Háza Rekreációs Központban. Saját magamon átfuttatott mozgásformákkal olyan edzésmódszereket fejlesztettem ki, különféle eszközök segítségével, melyek jótékony hatással vannak minden korosztályra, nemtől függetlenül. A tapasztalataim magzati kortól 80-on túli korosztályig terjednek.
Az órákon végzett tevékenységek az egész testre kihatnak, edzik a keringést, a nyirokrendszert, minden izomcsoportot - még a mély izomzatot is, különös tekintettel az egyensúlyrendszerre. Ezen felül nagy hangsúlyt fektetek a nyújtásra is. Az évek alatt sok módszert próbáltam ki, és csak azokat használom (beleértve az eszközöket is), melyek helyes végrehajtásával elkerülhető a sérülés. Fontos, hogy a vendég testét-lelkét feltöltve, felfrissülve, boldogan és kellemes fáradtsággal távozzon, motivált legyen a mozgás öröme által és egészsége javuljon. Sokat merítek az élethelyzetek által nyújtott kihívásokból.

 Gyermekeim nevelése, egészségük megőrzése, javítása, sport iránti hozzáállása és sportsikereik elérése új gondolkodásmódra ösztönöznek! Arra törekszem, hogy meglássam az élet-egészség-rekreáció-versenysport nehezen összeegyeztethető aspektusait.

Jelszó: "Életmódváltás - válaszd a mozgást!”

Keress bizalommal!

Updated: 2023.09.30.

A ház küldetése test-lélek-szellem szinteken segítséget nyújtani embertársainknak,
kisbabától egészen az agg korig, a “mag” népének ősi információival.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram