Lélekemelő, ízületkímélő, kellemes, kiadós Női torna

Ezeket az órákat minden korosztálynak ajánlom, mert kis ízületi munkával nagy izommunkát hajtunk végre minden speciális izomterületen.

Nagy fitball labdákon, pilates labdákon, masszírozós ülőpárnákon dolgozunk többféle kézi szer segítségével. Azt szoktam mondani, hogy a labdán nincs olyan izomcsoport, ami nem dolgozik, csak olyan van, amelyik jobban!!

A gyakorlatok kellemes hangulatban, halk zene, kellemes beszélgetések (életmód, új információk, egészséges ételek témában) közben zajlanak. A foglalkozás során olyan mélyizommunka is történik, mely komoly javulást jelenthet inkontinencia, vagy egyéb intim problémák megoldásában.

Hosszútávon alapvető életmódtanácsok betartása és életmódváltás után látványos alakátalakulás és kellemes súlyvesztés következik be. (Több vendégem nagy örömömre példát is statuál a csoportokban, ami erős motiváló hatással van a csoport többi tagjára is.)

A tornát kímélő volta miatt jó szívvel javaslom ízületi problémákkal vagy súlyfelelesleggel küzdőknek, de edzetlen állapotú mozogni vágyóknak is remek lehetőség. A terhelés fokozatos, a speciális izomfejlesztés mellett nagy hangsúlyt fektetek a nyújtásra, és látványosan fejlődik az egyensúlyrendszer is.

Szükséges öltözék: kényelmes leggings, póló, olyan pacsni vagy balerina cipő, amely nem csúszik!

Updated: 2023.09.30.

A ház küldetése test-lélek-szellem szinteken segítséget nyújtani embertársainknak,
kisbabától egészen az agg korig, a “mag” népének ősi információival.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram