„Nelli módra

  • Mindenki tisztában van vele, vagy halott róla, hogy a Nellintim torna mely speciális testterületet veszi célkeresztbe, jobb életminőségünk, lelkiállapotunk, önbizalmunk elérésében.
  • Többéves testnevelői tapasztalatom és három szülésem általi megélések vezettek el oda, hogy a témában érintett nő társaimnak átadjak olyan tudást, gyakorlás közben kialakuló érzéseket vagy konkrét, megtörtént esetek tapasztalatait, melyek segítenek a mindennapi kihívások megoldásában.
  • A női élethez tartozó virágzás (menstruáció), szülés, változó kor megértése, átértékelése sokat segíthet nekünk, lányainknak és unokáinknak, hogy az életfeladatainkat könnyebben megélhessük és pozitív gondolatainkkal jobb, örömtelibb életet teremthessünk párunknak, családunknak!! 
  • Az eddigi tapasztalatok alapján érdekes és biztató eredmény, hogy a Nellintim tornára rendszeresen járó hölgyek inkontinencia problémái javulnak, megszűnnek; ingadozó változó kori ciklusaik rendszeressé, visszatérővé vállnak (mint a hosszantartó fiatalkor útmutatója és nem a „nehéz napok egyike”); erős, kimaradó vérzéseik normalizálódnak.
  • A gyakorlatok kellemes hangulatban, halk zene, kellemes beszélgetések közben zajlanak.
  • Szükséges öltözék, eszközök: kényelmes leggings, póló, törölköző, esetleg saját kispárna.
Updated: 2023.09.19.

A ház küldetése test-lélek-szellem szinteken segítséget nyújtani embertársainknak,
kisbabától egészen az agg korig, a “mag” népének ősi információival.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram