„Nelli módra

Mindenki tisztában van vele, vagy hallott róla, hogy a Nellintim torna mely speciális testterületet veszi célkeresztbe, jobb életminőségünk, lelkiállapotunk, önbizalmunk elérésében.

Többéves testnevelői tapasztalatom és három szülésem általi megélések vezettek el oda, hogy a témában érintett nő társaimnak átadjak olyan tudást, gyakorlás közben kialakuló érzéseket vagy konkrét, megtörtént esetek tapasztalatait, melyek segítenek a mindennapi kihívások megoldásában.

A női élethez tartozó virágzás (menstruáció), szülés, változó kor megértése, átértékelése sokat segíthet nekünk, lányainknak és unokáinknak, hogy az életfeladatainkat könnyebben megélhessük és pozitív gondolatainkkal jobb, örömtelibb életet teremthessünk párunknak, családunknak!! 

Az eddigi tapasztalatok alapján érdekes és biztató eredmény, hogy a Nellintim tornára rendszeresen járó hölgyek inkontinencia problémái javulnak, megszűnnek; ingadozó változó kori ciklusaik rendszeressé, visszatérővé vállnak (mint a hosszantartó fiatalkor útmutatója és nem a „nehéz napok egyike”); erős, kimaradó vérzéseik normalizálódnak.

A gyakorlatok kellemes hangulatban, halk zene, kellemes beszélgetések közben zajlanak.

Szükséges öltözék, eszközök: kényelmes leggings, póló, törölköző, esetleg saját kispárna.

Updated: 2023.10.05.

A ház küldetése test-lélek-szellem szinteken segítséget nyújtani embertársainknak,
kisbabától egészen az agg korig, a “mag” népének ősi információival.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram